Bejelentés


SZELLEMSEBÉSZET, PSZICHOTRONIKA "AZ ÉN VAGYOK A VILÁG VILÁGOSSÁGA!"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
www.vegyimenteskozmetika.5mp.eu

vegyi mentes kozmetika
Minden kegyelemnek Istene, aki az Ő öröklétben tartó dicsőségére hívott el minket a Krisztus Jézusban, békében, szeretetben, Szent Lelke által ÁLDJON MEG bennünket és tegyen tökéletesebbé az Ő szándéka szerint. Övé a dicsőség, a hála, hatalom mindörökké.

Pszichotronika - Szellemsebészet.
Lélekgyógyászat - Természetgyógyászat.

januártól folyamatosan alap és haladó tanfolyamok indulnak

Bp-en és több megyében. Tisztítások, kezelések.

E több ezer éves Egyiptomi és ijf. Csontos Vilmos által felélesztett magyar módszer már kiállta az idő próbáját. A gyógyuláshoz több út is vezet.


Mindenkinek a hite és bölcsessége szerint adatik.

Tüneti kezeléshez elég egy természetgyógyász és némi hit.
A valódi gyógyulási folyamathoz Istenhit, Istennek való gyónás, meditáció, Jézus Krisztus evangéliumi tanításai szerinti gondolkodás átalakítás szükséges: vallástól függetlenül hat a testre, lélekre és szellemre.

A szellemgyógyászat MÓDSZER rövid ismertetése

A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak. A fizikai testben csak a tünetük található.

Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, materializált rezgés.

A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély meditációban. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának.

Nagyon sokat javíthat egy-egy betegségen a vér és nyirokértisztítás.

Javulás érhető el pszichotronikával:

álmatlanság, allergia, aranyér, diszlexia, depresszió, lelki betegségek, gombás vírusbetegségek, gerincbetegségek, porckorongsérv, lumbágó, gerincsérv, fejgörcs, érszűkület, energiahiány.

Szív, derék, nyaki fájdalmak. Meddőség. Zsibbadt végtagok, izomsorvadás, impotencia, ízületi bántalmak, idegrendszeri betegségek. Fogyás. Rákos daganatok, vese, máj, tüdő, lép, hajnyálmirigy, pajzsmirigy, mirigyrendszer, nyirokrendszer betegsége. Cukorbetegség, sérülés, fájdalom esetén, illetve bármilyen lelki betegség esetén.

Aura tisztítás, megszállók elvitele, emléksúly levétel. Szellemi támadások, mágiák védése.

Súlyos vagy hosszan tartó, illetve daganatos betegségeknél már az aura, csakratisztítás is beindíthatja a gyógyulás folyamatát. A betegség kialakulásának feltárása után megerősítjük az energiarendszert, mellyel beindul az öngyógyító folyamat. Feltérképezzük az energiablokkokat és megszüntetjük azokat. A kezelések kb. 1 - 1,5 óra hosszúak.

Beteg szervek tisztítása, beállítása, energetizálása, cseréje.

KISMAMÁKNAK, szülés előtti, utáni sérülések, vagy a baba fejlődési rendellenessége esetén ez a módszer kiemelten tud segíteni, REGINA HUNGARÓRUM kegyelmével!

 

Előzetes email majd telefonos egyeztetés alapján továbbítom kérését:

Megíratott, "AKI KERES, AZ TALÁL" (saját védangyalunk megkérése után).

Évente folyamatosan

kezdő és haladó tanfolyamok is indulnak.

 Üzenetküldés
Üzenetére, kérésére az oldal szerkesztőjeként emailben válaszolok, és kérés esetén továbbítom levelét pszichotronikus mesternek. Szeretettel: Kürtösi Andrea AKI HISZ, ANNAK MINDEN LEHETSÉGES!

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!